رحلت دانشمند فرزانه آیت اللَّه "سیدعبدالعزیز طباطبایی یزدی" (1374 ش)
آیت اللَّه سیدعبدالعزیز طباطبایی یزدی در سال 1308 ش (1348 ق)در نجف اشرف در خاندان علامه محمد کاظم یزدی صاحب کتاب عروة الوثقی به دنیا آمد. در اوان جوانی پدر عالم خود را از دست داد، اما به طلب علم روی آورد و نزد اساتید آن شهر به تحصیل دانش پرداخت. از جمله اساتید وی حضرات آیات سید عبدالاعلی موسوی سبزواری، شیخ صدرا بادکوبهای، سید عبدالهادی شیرازی و سیدابوالقاسم خویی بودند. آیتاللَّه طباطبایی همچنین در خدمت شیخ آقابزرگ تهرانی، صاحب الذّریعه و علامه امینی مؤلف الغدیر شاگردی کرد و اجازه روایت گرفت. وی در سال 1354ش نجف را به قصد ایران ترک کرد و در قم به تألیف و تحقیق ادامه داد. ایشان یکی از خبرگان سرشناس شیعه در کتابشناسی، نسخهشناسی، تاریخ، تراجم، حدیث و رجال بود و در تهیه فهرستهای گوناگون برای کتابخانه آستان قدس رضوی، فهرست نویسی کتابهای خطی کتابخانه امیرالمومنین)ع( در نجف و نیز همکاری در تألیف کتاب عظیم الذَّریعه اثر شیخ آقابزرگ تهرانی همکاری مؤثری داشت. ایشان در کنار این فعالیتها، خود به ایجاد آثار ارزشمند همت گماشت که اضواءٌ علی الذَّریعه، المَهدی فی السُّنّةِ النَّبویه، تَعلیقاتٌ علی طبقات اعلام الشیعه و دهها اثر دیگر از آن جملهاند. آیتاللَّه طباطبایی سرانجام پس از 66 سال عمر با برکت در هفتم بهمن سال 1374 ش برابر با 7 رمضان 1416ق به سبب مشکل قلبی و ریوی دار فانی را وداع گفت و در حرم حضرت معصومه، دفن شد.
شهادت شهید حسین دریابار (1365ش)
شهید حسین دریابار در سال 1334ش، روستای عباسآباد از توابع مرودشت استان فارس را با قدوم مهربانانه خود غرق شور و شادی کرد. حسین در حال و هوای صمیمی روستا و تحت توجهات پدر و مادری دردآشنا و رنجکشیده پرورش یافت و الفبای عشق و شور و ایمان را تحت تعالیم صادقانه این بزرگواران آموخت. وی در ششمین سال زندگی پا به پای بچههای صمیمی روستا راهی مدرسه شد و پس از سالها تلاش و کوشش، موفق به اخذ مدرک دیپلم تجربی از دبیرستان کوروش مرودشت گردید. حسین در سال 1354ش به جهت پیروی از سنت نبوی با دختری مؤمنه پیمان ازدواج بست. پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و همزمان با آغاز جنگ تحمیلی، به جمع جانبرکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و تنپوش سبز سپاه را بر تن نمود، در طول سالهای دفاع مقدس در سنگرهای مختلف از جمله جانشین مهندسی رزمی لشگر خدمت کرد. و زخمهایی از عملیاتهای بدر، بیتالمقدس و والفجر بر جان پذیرفت. حسین دریابار سرانجام در تاریخ هفتم بهمنماه سال 1365 هجری شمسی ترکش موشک کاتیوشا را به جان خرید و در شوری آسمانی در سن سی و یک سالگی در خاک شلمچه به لقاءالله پیوست.
شهادت شهید سیدعبدالحسین موسوى پور (1365ش)
شهید سیدعبدالحسین موسوىپور، هفدهم دیماه 1344ش در روستاى شهوار، بخش مرکزى شهر میناب از استان هرمزگان چشم به جهان هستی گشود. سیدعبدالحسین پس از پشت سر گذاشتن تحصیلات ابتدایی و راهنمایی، در تاریخ ششم آذرماه 1363ش در رشته تجربى دوره کاردانى وارد مرکز تربیت معلم شهید باهنر بندرعباس گردید. سید از افراد متعهد و باتقواى مرکز تربیت معلم بود که در زمینههاى پرورشى و مذهبى با سایر دانشجویان و مربیان پرورشى فعالیت چشمگیرى داشت. شهید موسویپوردر خردادماه 1365ش با معدل 16،02 از این مرکز فارغالتحصیل شد. او در راستاى انقلاب اسلامی و خط امام (ره) گام برمیداشت و همه اوقات پیشگام بود. همین امر باعث گردید که سرانجام، افتخار شهادت را بهنام خود و این آموزشگاه به ثبت برساند. شهید از افراد فعال و خیر مسجد اصغریه نیز بهشمار میرفت. از طریق مسجد، به فقرا و نیازمندان کمک میکرد. در نماز جماعت حضور مییافت و به نماز اول وقت اهمیت زیادى مىداد. پس از فراغت از تحصیل، دفاع از اسلام و اعتقادات خویش را بر هر کار دیگرى مقدم دانست و در جبهههای حق علیه باطل حاضر شد و بهعنوان آر.پی.جی زن به جنگ علیه کفر آمد و این حضور سید آنقدر ادامه یافت تا در تاریخ هفتم بهمنماه سال 1365 هجری شمسی در سن بیست و یک سالگی، به اجداد مطهرش پیوست.